Oferta uzupełniająca

Kompozycje dla zastosowania w:

– wyrobach delikatesowych

– wyrobach gotowych

– zupach (sosach)

W ścisłej współpracy z naszymi klientami opracowujemy koncepty, które gwarantują nie tylko zwiększoną pewność produktu, lecz także są one zgodne ze zwiększonym dążeniem przemysłu do „Lean Produktin”. Nasze „kompozycje” lub „produkty kompaktowe” mogą obok wytworzonych przez nas składników smakowych zawierać także stabilizatory i/lub emulgatory, jak również składniki konserwujące (antytlenkowe składniki).

Prosimy z nami porozmawiać, poradzimy Państwu w godny zaufania sposób.

Produkty standardowe

Kompozycje dla jasnych i ciemnych sosów podstawowych dla produktów z drobiu, potraw warzywnych, pieczeni wieprzowych i wołowych, które zależnie od życzenia pozwalają się zmieniać.

Kompozycje dla ketchupów i majonezów (80% i 30%).

Mieszanki ziołowe i przyprawowe dla wszystkich działów artykułów spożywczych

Tak dzisiaj, jak i wcześniej mają przyprawy z egzotycznych regionów ziemi szczególną wartość i miejsce w przemysłowej i prywatnej produkcji artykułów spożywczych. Nasze zobowiązanie wobec klientów polega na standaryzacji naszych produktów, aby zaoferować reprodukcyjną świadomość, która gwarantuje nie-zmienny poziom jakości produktów końcowych.

Oferujemy Państwu mieszanki przyprawowe w wielu różnych wariantach, także z natu-ralnymi, barwiącymi środkami spożywczymi, ze standardowymi, jak również standaryzujące ekstrakty – także ze wzmacniaczami smakowymi.

Obok tych mieszanek przyprawowych przynoszą nasze, także na specjalne życzenie klienta skomponowane mieszanki ziołowe, dla niektórych artykułów spożywczych koniecznie obok wartości smakowych, składniki do produktów końcowych.

Opracowujemy – także razem z Państwem – specjalne mieszanki, które są dopasowane do Państwa produktów i wymagań jakościowych. Dyskrecja i zaufanie we współpracy jest dla nas – obok jakości – najwyższym przykazaniem. Sprawdzone surowce od wziętych producentów z całego świata są bazą specjalności opraco-wanych przez nas, jak dla opracowanych produktów standardowych.

Aromaty „Fermenty”

Składniki aromatyczne – ekstrakty aromatyczne dla zastosowania w:

delikatesowe produkty

gotowe dania

zupy/sosy

– aromaty typu bulion,

– aromat mięsny typ wołowy,

– aromat wołowej pieczonej skórki,

– aromat przyprawowy suchy dla pieczeni wieprzowej,

– mieszanka ekstraktu przypraw dela gyros,

– suchy aromat typu gotowanej kury, naturalny,

– suchy aromat typu gotowanej kury, z MSG + HVP,

– suchy aromat typu gotowanej kury, z HVP,

– aromat żółtego sera typu Ementhaler,

– aromat ketchupu typu Heinz,

– aromat curry-ketchup.

Składniki aromatyczne – ekstrakty aromatyczne dla zastosowania w:

delikatesowych wyrobach

gotowych potrawach

zupach/sosach

    • – czosnek – aromat naturalny z solą,
    • – ziołowy aromat typu prowansalskiego,
    • – ziołowy aromat typu włoskiego,
    • – ziołowe mieszanki ekstraktu typu bazylii, oregano, pietruszki i dymki,
    • – aromat majonezu,
    • – mieszanka ekstraktu typu pizza – topping,
    • – aromat sezamowy, prażony, płynny,
    • – snack aromaty typu bekon, barbecue, żółtego sera i papryki,- aromat cytrynowy, suchy, z cukrem gronowym,
    • – ekstrakt świeżej cebuli, naturalny, gęsty, płynny i do posypywania na sucho,
    • – ekstrakt pieczonej cebuli, naturalny, gęsty, płynny i do posypywania na sucho.

 

Naturalne ekstrakty przyprawowe z solą:

– ekstrakt chilli,

– ekstrakt kurkumy,

– ekstrakt curry,

– ekstrakt estragonu,

– ekstrakt czosnku, pieczony,

– ekstrakt kolendry,

– ekstrakt kminku,

– ekstrakt liścia laurowego,

– ekstrakt lubczyka,

– ekstrakt muszkatołowy,

– ekstrakt goździków,

– ekstrakt papryki,

– ekstrakt ziela angielskiego,

– ekstrakt rozmarynu,

– ekstrakt czarnego pieprzu,

– ekstrakt białego pieprzu,

– ekstrakt jałowca,

– ekstrakt cynamonu.

Ekstrakty są dostępne także z innymi składnikami, jak np. cukrem gronowym, maltozą lub laktozą.

Ceny i specyfikacje na żądanie.

Wzory według potrzeb.