Inne
Nr | Nazwa |
4004 | Ryba*, mieszanka sucha |
4004/2 | Typu łososia*, mieszanka sucha |
4006/1 | Wołowina standard*, mieszanka sucha |
4011/1 | Typu wołowina ekstra*, mieszanka sucha |
4006 | Typu wołowina ekstra*, mieszanka sucha |
4006/2 | Typu wołowina standard*, mieszanka sucha |
4009 | Typu cielęcina*, mieszanka sucha |
4012 | Typu pieczeń wieprzowa, mieszanka sucha |
4005 | Warzywa, mieszanka sucha |
4007 | Typu gotowanej kury*, mieszanka sucha
Dla wszystkich naszych produktów segmentu suchych mieszanek radzimy na etapie przygotowania Fondu podstawowego dodać 18-22 g/1 l wody. Fondy mogą również być stosowane w wielu produktach bezpośrednio jako substancje polepszające smak. W tym wypadku radzimy dodać 3-5 g/kg/l. |
4011 | Fond tłuszczu kurczaka*, gęsty
1 część Fond tłuszczu kurczaka zastępuje 6 części tłuszczu kurczaka |
4013 | Fond tłuszczu wołowiny*, gęsty
1 część Fond tłuszczu wołowego zastępuje 6 części tłuszczu wołowego |
(*) – produkt nie zawsze dostępny natychmiast, jak również obowiązuje na ten produkt limit minimalnego zamówienia.